Onsdagar på Gården

På grund av Corona-virusets spridning i vårt samhälle så har vi tillsvidare stängt Gården. Detta gäller även under höstterminen 2020. Vi håller oss uppdaterade och öppnar igen så snart det går.

Fritidsgård för dig som går i årskurs 4 – 6

Det är jätteroligt att så många vill komma till oss på Adolfsbergsgården på onsdagarna! Vi vill att många ska komma till oss och att alla ska trivas och ha roligt i våra lokaler. Vi vill också främja hälsa för ande, kropp och själ (läs gärna vårt policydokument). För att skapa en hälsofrämjande miljö, med lägre ljudvolym i cafeterian och fler möjligheter att skapa aktiviteter med barnen och ungdomarna har numera ett årskurs-uppdelat format. De olika årskurserna har mer exklusiv tid för sig själva på fritidsgården men går omlott och träffar de andra under kortare perioder.

Vi har följande upplägg:

Kl 16:00 – 17:30 Årskurs 4 på fritidsgården.

Kl 17:00 – 18:30 Årskurs 5 på fritidsgården.

Kl 18:00 – 19:30 Årskurs 6 på fritidsgården.

Under de tiderna finns det olika aktiviteter som besökarna kan delta i. Pyssel, lek, rörelse, musik och annat kan förekomma som intressespår under terminen.

I caféet säljer vi lättare mellanmål och fika till självkostnadspris. Vi säljer inget med nötter i och det finns laktosfria och glutenfria alternativ.

Som vanligt är det gratis att prova på en gång i början på terminen. När man bestämt sig så kostar ett medlemskort 50 kr per termin.

Hör gärna av er vid frågor eller funderingar till ansvarig ledare Christina Ekström Santos [email protected] 0720176547