Onsdagar på Gården

Fritidsgård för dig som går i årskurs 4 – 6

Under höstterminen 2017 ökade antalet deltagare på fritidsgården markant. Det är jätteroligt att så många vill komma till oss på Adolfsbergsgården på onsdagarna! Vi vill att många ska komma till oss och att alla ska trivas och ha roligt i våra lokaler. Vi vill också främja hälsa för ande, kropp och själ (läs gärna vårt policydokument). För att skapa en hälsofrämjande miljö, med lägre ljudvolym i cafeterian och fler möjligheter att skapa aktiviteter med barnen och ungdomarna provar vi att göra några förändringar under 2018. Vi kommer köra ett upplägg där de olika årskurserna får mer exklusiv tid för sig själva på fritidsgården men går omlott och träffar de andra undre kortare perioder.

Fr.o.m. v 7, onsdag 14/2 kör vi följande upplägg:

Kl 16:00 – 17:30 Årskurs 4 på fritidsgården.

Kl 17:00 – 18:30 Årskurs 5 på fritidsgården.

Kl 18:00 – 19:30 Årskurs 6 på fritidsgården.

Under de tiderna finns det olika intressegrupper som besökarna kan delta i. Pyssel, lek, rörelse, tjejgrupp, musik och annat kan förekomma som gruppaktivitet under terminen.

I caféet säljer vi lättare mellanmål och fika till självkostnadspris. Som vanligt är det gratis att prova på en gång i början på terminen. När man bestämt sig så kostar ett medlemskort 50 kr per termin.

Vi hoppas på ett riktigt härligt år med mycket skratt, lek och gemenskap på Adolfsbergsgården!

Hör gärna av er vid frågor eller funderingar till ansvarig ledare Christina Santos Ekström [email protected] 0720176547