Fredagar på Gården

På grund av Corona-virusets spridning i vårt samhälle så har från 18/3 och tillsvidare stängt Gården. Vi håller oss uppdaterade och öppnar igen så snart det går.

Öppen FRITIDSGÅRD
Varann fredag ojämna veckor kl 19.30-23.30 är fritidsgården öppen för att hänga tillsammans, spela, idrotta, pyssla och prata. Vi håller öppet för ungdomar mellan årskurs 6 och 1:an på gymnasiet. Caféet är öppet under hela kvällen. Höstterminen 2019 börjar denna verksamhet 13:e september.

Fredagar jämna veckor samlas flera olika grupper på Adolfsbergsgården. De yngre har sin egen del i kvällen och de äldre sin del. I caféet säljer vi lättare mellanmål och fika till självkostnadspris.
KUNG
Klockan 17.30 – 19.30 samlas de som går i årskurs 2-6 till det vi kallar Kung. De har café, intressegrupper med olika innehåll som film, bakning, spel m.m. Vi har också en särskild samlingar med andakt om Jesus.
TONÅR
Klockan 19.30 – 23.00 samlas de som går i 7 och uppåt till en ungdomssamling med häng, action, och en andakt om Jesus och om vad det innebär att tro på och följa honom.

Höstterminen 2019 börjar dessa kvällar 6:e september.

Kontakt: Christina Santos Ekström