“En av församlingens höjdpunkter är helt klart vår församlingshelg på Hjälmargården varje höst. Där får vi tid att lära känna varandra, ha kul ihop och söka Gud tillsammans! Denna helg ser vi verkligen fram emot. Du är varmt välkommen att hänga med hela helgen, fredag kväll till söndag lunch. Eller så kan du anmäla dig bara en del av helgen. Oavsett ska du känna dig varmt varmt välkommen!

Vi kommer under lördagen ha besök av Marie och Samuel Drewitz som kommer ha barnmöte för de yngre! Det ser vi mycket fram mycket! 🥳🎉⭐️

Temat för årets församlingshelg är “församlingen som familj”. Vi längtar efter att se församlingen ännu mer som en familj som tillsammans söker Gud. En familj som välkomnar och längtar efter fler. En familj där människor känner sig som hemma och där liv förvandlas. En plats där Gud är vårt självklara centrum 🧡 Under lördagen har vi glädjen att ha Lisa Fredlund på besök för att hjälpa oss att samtala om hur vår församlingskultur kan få utvecklas och förnyas åt det håll vi längtar efter.

Lisa jobbar idag på EFK:s Sverigeprogram och har tidigare varit pastor och föreståndare i den mångkulturella församlingen Östermalmskyrkan i Kristianstad. Lisa brinner för att se människor i alla former, åldrar och varianter växa, blomma ut och bli mer sig själva. Till vardags så tycker hon om att springa, va med barnen och va ute i ur och skur.”

Länk anmälan:
INFO anmälan: